Detachering En Uitzenden

Een Persoonlijke Aanpak Op Maat

neem geheel vrijblijvend contact op

 

 

DE VOORDELEN VAN UITZENDEN

 

Detachering

Omdat ik wil weten wie de opdrachtgever is, verdiep ik mij in uw organisatie. In overleg stel ik functieprofielen op en zorg voor pakkende, scherpe advertentieteksten.

Ik selecteer geschikte kandidaten voor uw vacature en zal hen aan u voorstellen, compleet met een kandidaatsprofiel, CV en gecontroleerde referentie. U maakt zelf de uiteindelijke keuze met welke voorgestelde kandidaat of kandidaten u in zee gaat.

U houdt de aansturing van en het toezicht op de uitzendkracht. U kunt de uitzendkracht zeer flexibel, per uur inzetten. De uitzendkracht blijft bij ons in dienst, u betaalt ons alleen de gewerkte uren.

Na 1040 gewerkte uren heeft u de mogelijkheid de uitzendkracht zonder verdere kosten een eigen dienstverband aan te bieden.

Go Flexit Laat U Tijd En Geld Besparen In De Zoektocht Naar Geschikt Personeel, Neem Vandaag Nog Geheel Vrijblijvend Contact Met Ons Op. Laat Uw Telefoonnummer achter

Voordelen Van Het Uitzenden

•U kunt de uitzendkracht zoveel uren inzetten als u dat zelf nodig acht. Dit geeft u een optimale flexibiliteit in de bedrijfsvoering.
•Alleen de gewerkte uren worden volgens een vast tarief door Go Flexit in rekening gebracht. U heeft geen extra kosten, ook niet door ziekteverzuim van de uitzendkracht die in dienst blijft van Go Flexit.
•U ontvangt wekelijks een overzicht van de gewerkte uren. Als u de uitzendkracht niet langer wilt inzetten, kunt u de overeenkomst met Go Flexit zonder verplichtingen opzeggen..
•U hoeft zelf geen kandidaten te werven en selecteren; dat doen wij voor u. Geen match? Betekend geen kosten! Go Flexit werkt op basis van ‘no cure, no pay!’.

 

BETAAL ALLEEN DE GEWERKTE UREN

Nog Meer Voordelen Van Het Uitzenden:

• alle administratieve taken en verplichtingen (arbodienst, pensioenfonds, ziekteverzuim, verzekeringen) zal voor mijn rekening zijn.
• Met het oog op de nieuwe wet kunt u een payroll-medewerker maar liefst 5,5 jaar lang op tijdelijke basis inzetten.
• Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht.
• Na de 1040 gewerkte uren kunt u een medewerker op ieder moment zonder problemen zelf in dienst nemen, zonder extra voorwaarden of kosten.

Tot 22:00 uur bereikbaar ook in het weekend!

Go Flexit is er om u te helpen! Neem gerust contact met ons op, mail of bel 06 53 13 86 49

neem contact op